mm logo web2

Ustvarjalne rešitve

v svetu komunikacij

Ustvarjalnost je srce naše agencije. Skozi raziskave in izmenjavo idej jo preobrazimo v komunikacijske rešitve. Na svoje naročnike gledamo kot na dolgoročne partnerje, ki jim lahko svetujemo in jih podpiramo z idejami ter projekti. Roki so naša religija, uspeh naročnika pa je naše najvišje merilo.

Naročniki

Oglaševalske kampanje

Naša ekipa kreativcev skrbi za sveže ideje, kreativne strategije in izvedbo. Pripravljamo celostne rešitve, od idejne zasnove do končnega prepleta komunikacijskih orodij, ki segajo vse od televizijskega spota do kupona na prodajnem mestu!

PR kampanje

Naši svetovalci za odnose z javnostmi in pripovedovalci zgodb ne poskrbijo le za odnose z relevantnimi javnostmi, ampak jih tudi ustvarjajo z relevantno in jasno vsebino.

Produktni, športni ali krizni PR … morda samo za določeno kampanjo ali za dolgoročne odnose. Mi poskrbimo za vse, da boste vi brez skrbi.

Družbeni mediji

Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Tik Tok … 
Vse, kar hočete.

Ustvarjanje odziva, pripovedovanje zgodb in komunikacija z oboževalci – dandanes brez izpiljene pojavnosti na družbenih medijih trpi tudi splošna podoba znamke. Družbeni mediji so pomemben del vsake oglaševalske kampanje. Poskrbimo lahko tudi za kratkotrajne akcije, a najboljše rezultate dosegamo ob dolgoročnem upravljanju prisotnosti blagovnih znamk na teh pomembnih kanalih prepoznavnosti.

Vsebinski marketing

Dobri izdelki in storitve poskrbijo za potrebe in želje potrošnika. Izvrstni izdelki in storitve pa USTVARJAJO želje, učijo potrošnika in postanejo del njegovega življenjskega sloga.

Skozi vsebino ustvarimo značaj in osebnost blagovne znamke ter spletamo zgodbe v različnih oblikah in medijih. Ustvarjamo relevantne vsebine za vaše potrošnike, da ustvarimo močne in dolgotrajne vezi.

DTP in retuširanje

Koliko je vredna izjemna ideja brez izvrstne izvedbe?

Naša ekipa izkušenih oblikovalcev in grafikov izjemne ideje preobrazi v plakate, točilne ročke, izveske in vse materiale, ki jih potrebuje vaša kampanja. Smo pozorni na podrobnosti in oddajamo projekte brez napak. Zagotovljeno.

Kontakt

Medimat d.o.o., Dunajska 159,
Poslovna enota WTC, Dunajska 156,
1000 Ljubljana​

Tel.: +386 41 679 880
www.medimat.si
info@medimat.si